Facebook adverteren voor beginners

Advertenties uitbesteden

Wil jij sneller en meer resultaat halen uit jouw online marketing? 
Dan kunnen advertenties op social media en/of Google hierbij helpen.

Je bereikt op een doelgerichte manier jouw doelgroep en kunt toesturen naar bepaalde acties zoals je website bezoeken, inschrijven op jouw mailinglijst of het laten doen van een aankoop.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

0 +
Vaste klanten ondersteund
0 +
Advertentie adviezen gegeven
0 +
Jaar ervaring
Hoe werkt de Facebook Business Manager

advertenties uitbesteden

Je krijgt op dit moment te weinig leads & klanten binnen of wilt graag opschalen. Misschien heb je nog niet eerder geadverteerd of leverde dit te weinig resultaat op. 

Mijn team en ik zijn dagelijks bezig met adverteren voor klanten en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Daardoor weten wij welke strategieën werken en aan welke knoppen we moeten draaien om meer resultaat voor jou te bereiken. 

Dat betekent concreet: meer leads, meer klanten en meer omzet. 

Waarom NU STARTEN MET ADVERTENTIES UITBESTEDEN?

Hoe langer je wacht met het uitbesteden van advertenties, hoe langer het duurt voordat jij jouw doelen behaald. En hoe meer frustratie dit vaak oplevert. Door advertenties uit te besteden:

Verbeteren van je marketing strategie
ben jij al toe aan het uitbesteden van advertenties?

Als jij serieus aan de slag wilt gaan met de groei van je bedrijf, zelf meer tijd wilt hebben voor jouw klanten en de ontwikkeling van nieuwe diensten en/of producten, dan ben je toe aan het uitbesteden van jouw advertenties. 

Een belangrijke voorwaarde is dat je marketingbudget hebt voor het uitbesteden en het laten draaien van de advertenties. Wil je bespreken wat de mogelijkheden zijn? Plan dan een gratis kennismakingsgesprek in.

Ervaringen van anderen

Gemiddelde Google reviews: 5.0 / 5.0 sterren
5/5
Het is fijn om met Marlou te werken en om het adverteren uit handen te geven. Er wordt goed meegedacht om de marketing zo goed en efficiënt mogelijk in te zetten.
Marlou is lange tijd aanspreekpunt geweest voor klanten van OVA.nl. Niet alleen ervaarde ik deze samenwerking erg prettig, ook mijn klanten spreken nog steeds lovend over haar.
Marlou is een topper! In mijn bedrijf is Marlou de Facebook specialist. Ze beheert de advertenties op Facebook en maakt de statistieken. Ze motiveert mij online te laten zijn wie ik ben.
Hoe gaat het in z'n werk?

Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we o.a. op welke kanalen we gaan adverteren om zoveel mogelijk resultaat te behalen en kijken we of we een klik hebben. 

Vervolgens krijg je een offerte toegestuurd aan de hand van jouw wensen. Indien je akkoord gaat, kan er binnen 1 week gestart worden. Je zit niet vast aan een lang contract en kunt de eerste 3 maanden op elk gewenst moment opzeggen. Daarna geldt er een opzegtermijn van een maand. Samen met mijn team streef ik echter altijd naar langdurige samenwerkingen!

Gratis stappenplan

Zet jouw Instagram strategie op of optimaliseer jouw huidige strategie met 9 praktische stappen & tips en krijg meer klanten en omzet.