met mij

met mij

Online marketing is belangrijk voor elke ondernemer. Daarom bied ik mijn diensten aan voor zowel startende ondernemers als ondernemers die al langere tijd hun bedrijf hebben en meer resultaat uit hun marketing willen halen.

Wil je liever advies op maat wat het beste bij jou past? Neem dan contact op.

Online marketing uitbesteden

Voor ondernemers die hun online marketing graag gedeeltelijk of helemaal willen uitbesteden.

Ben jij er klaar voor

Om écht online zichtbaar te worden en meer leads & klanten te krijgen door middel van online marketing? Om daadwerkelijk te weten wat alle marketingactiviteiten opleveren, zodat dit nog verder geoptimaliseerd kan worden? Samen met mijn team kan ik een deel of jouw volledige marketing uit handen nemen, zodat jij je kunt focussen op jouw klanten en het ontwikkelen van nieuwe producten of diensten.
Meer informatie

Marketing Strategie Advies

Wil je advies op basis van je huidige marketing strategie of wil je graag een marketing strategie laten opzetten om meer resultaat te behalen? Dat kan!

Klaar voor het volgende level?

Wanneer jij jouw online marketing naar het volgende level wilt tillen dan is het belangrijk om een goede marketing strategie te hebben die gemonitord en geoptimaliseerd wordt. In het marketing strategie advies krijg jij adviezen, tips en trucs om niet alleen jouw marketing te verbeteren, maar ook te blijven optimaliseren.
Meer informatie

Adverteren

Het wordt steeds lastiger om mensen organisch te bereiken. Adverteren helpt jou op een effectieve manier om zichtbaar te worden bij de juiste doelgroep en daadwerkelijk meer leads & klanten te krijgen.

Klaar om in de spotlight te stappen?

Jouw doelgroep organisch bereiken wordt steeds lastiger. Door te adverteren op social media en/of op Google, weet jij zeker dat jij de juiste doelgroep bereikt. Zet jouw advertenties in voor het vergroten van jouw mailinglijst en/of het realiseren van meer verkopen. Samen met mijn team help ik je hier graag mee.
Meer informatie

Online Marketing Workshop

Wanneer jij meer wilt leren over social media marketing, e-mailmarketing of adverteren dan is deze op maat gemaakte workshop iets voor jou.

Meer leren over online marketing?

De workshop wordt altijd op maat gemaakt en afgestemd op jouw wensen en behoeften. Op deze manier weet jij het maximale resultaat eruit te halen en kun je zelf aan de slag gaan met jouw online marketing. Ik geef workshops op het gebied van social media marketing, e-mailmarketing en adverteren op Facebook en Instagram. De workshop kan zowel online als offline worden gegeven. Bij de online variant krijg je de opname toegestuurd.
Meer informatie

Online training Facebook Adverteren

Op je eigen tempo leren hoe je een Facebook advertentie van A tot Z maakt zodat deze daadwerkelijk resultaat oplevert?

Adverteren effectief inzetten?

Mijn online training over Facebook adverteren bevat video's die jou helpen om advertenties op te zetten die daadwerkelijk resultaat opleveren. Je blijft onbeperkt toegang houden en de video's krijgen regelmatig een update als Facebook weer eens iets veranderd. Zo kun je de video's er elke keer weer bij pakken om er zeker van te zijn dat je geen belangrijke stappen overslaat.
Meer informatie

Hey! Ik ben Marlou

 

Na een aantal jaren steeds voor één bedrijf gewerkt te hebben, besloot ik om mijn eigen bedrijf te starten. Mijn missie is om zoveel mogelijk ondernemers te helpen om zichtbaar te worden, zijn en blijven op een manier die bij hen past. Alleen dan kun je meer leads, klanten en omzet realiseren voor jouw bedrijf.

Mijn hoofd staat nooit stil en ik loop over van de creatieve ideeën voor diverse soorten bedrijven. Samen met mijn team zorg ik ervoor dat jij je volledig kunt focussen op jouw klanten en diensten/producten, terwijl meer mensen jou weten te vinden en jouw omzet stijgt. 

Door het opzetten, uitvoeren en optimaliseren van mijn eigen marketing strategie  kon ik na 1 jaar ondernemerschap mijn eigen ‘grote-mensen-huis’ kopen. Die financiële vrijheid gun ik iedereen!

 

marketing advies schrijven voor ondernemers

Gratis stappenplan

Zet jouw Instagram strategie op of optimaliseer jouw huidige strategie met 9 praktische stappen & tips en krijg meer klanten en omzet.