01

ONLINE MARKETING WORKSHOP

De Online Marketing Workshop wordt altijd op maat gemaakt. Daarom ga ik eerst in gesprek met jou. Ik vind het ontzettend belangrijk om erachter te komen waarom jij jouw bedrijf bent gestart, wie jij echt bent en wat jouw doelen en wensen zijn.

Vervolgens schat ik in hoeveel tijd we nodig hebben. Reken op 3-4 uur. Meer wil je ook echt niet, want ik geef je echt een overload aan informatie en we gaan direct aan de slag. Intensief dus!

Na de workshop ga jij met een concreet plan, een bak vol met kennis, tips en adviezen en één of meerdere leuke bonussen naar huis. Ligt er maar net aan waar jouw behoeftes liggen.

De workshop is in Sevenum. Klinkt ver weg, maar het ligt in Noord-Limburg, dus het had nog verder weg gekund. Het is bij mij thuis. Geen afleiding. Full focus! Toch liever een andere locatie? Kan geregeld worden.

Ready? Tijd om een afspraak in te plannen.

02

ONLINE MARKETING

STRATEGIE ADVIES

Jij hebt een team of regelt zelf alles op het vlak van online marketing. Je mist alleen iemand die weet welke resultaten er gemeten moeten worden, hoe je dat moet analyseren en daar concrete acties aan koppelt. Dat is waar ik in de picture kom!

Ik kan eenmalig met je sparren over je online marketing door naar je cijfers te kijken, de middelen die je inzet en waar je naar toe wilt. Zelf raad ik dit niet direct aan. Ben ik ook heel eerlijk in. Niet omdat ik meer werk voor mijzelf wil creëren, maar het is zo belangrijk om statistieken maandelijks bij te houden, te analyseren en daar acties op uit te zetten. Wil je echt voor resultaat gaan? Kies dan voor een maandelijks strategie advies.

Ready? Tijd om een gratis intakegesprek in te plannen.

03

SAMENWERKEN

Je hebt nog geen team en geen kaas gegeten van online marketing of je hebt er gewoonweg geen zin in. Snap ik! Het is een vak apart. Een vak dat ik heel leuk vind, maar veel mensen hebben er geen feeling mee.

Ik ga de online marketing voor jou uit handen nemen. We stemmen in een vrijblijvend intakegesprek af waar jij behoefte aan hebt en wat je van mij verwacht. Kan ik daaraan voldoen? Tof. Lukt dat niet? Zeg ik het ook eerlijk.

Klaar voor de volgende stap? Plan dan een gratis intakegesprek in.

INSTAGRAM @marlou.minten

CONTACT

Wil je ergens meer over weten of heb je een vraag? Vul het contactformulier in en ik reageer op werkdagen binnen 24 uur.