01

ONLINE MARKETING WORKSHOP

De Online Marketing Workshop wordt altijd op maat gemaakt. Daarom ga ik eerst in gesprek met jou. Ik vind het ontzettend belangrijk om erachter te komen waarom jij jouw bedrijf bent gestart, wie jij echt bent en wat jouw doelen en wensen zijn.

Vervolgens schat ik in hoeveel tijd we nodig hebben. Dit kan een dagdeel zijn, maar ook een volledige dag. Naast megaveel waarde en kennis, gaan we ook direct aan de slag.

Na de workshop ga jij met een concreet plan, een bak vol met kennis, tips en adviezen en één of meerdere leuke bonussen naar huis. Ligt er maar net aan waar jouw behoeftes liggen en wat voor een training het wordt.

De workshop is in Sevenum bij mij thuis. Daardoor is er geen sprake van afleiding en kunnen we full focus aan de slag. Wil je de workshop liever toch op een andere locatie volgen? Dat kan geregeld worden.

Ready? Tijd om een afspraak in te plannen.

02

ONLINE MARKETING

STRATEGIE ADVIES

Jij hebt een team of regelt zelf alles op het vlak van online marketing. Je mist alleen iemand die weet welke resultaten er gemeten moeten worden, hoe je dat moet analyseren en daar concrete acties aan koppelt. Dat is waar ik in de picture kom!

Ik kan eenmalig met je sparren over je online marketing door naar je cijfers te kijken, de middelen die je inzet en waar je naar toe wilt, maar dit kan ook op maandelijkse of kwartaalbasis. Vind je het lastig om te bepalen wat het beste past bij jouw situatie? Dan ga ik daar graag met je over in gesprek.

Ready? Tijd om een gratis intakegesprek in te plannen.

03

SAMENWERKEN

Je hebt nog geen team of je team heeft nog geen Online Marketing Professional en merkt dat je moet investeren in online marketing om te kunnen groeien.

Plan nu een gratis intakegesprek in om te kijken waar jouw behoeftes liggen en of we een match zijn. Ik kan jouw online marketing uit handen nemen op het gebied van social media marketing, adverteren en e-mailmarketing. Mijn voorkeur gaat uit naar een langdurige samenwerking.

04

Facebook Adverteren

Facebook Adverteren is echt een vak apart. Wanneer je er niet dagelijks mee bezig bent, dan kunnen alle opties en (nieuwe) mogelijkheden je soms overweldigen.

Ik kan je op verschillende manieren helpen met Facebook Adverteren:

  • Facebook Advertentie Analyse
    Ik maak een analyse van jouw huidige Facebook Advertentie Account waarbij ik kijk naar jouw account, doelgroepen, aangepaste conversies en je huidige advertentiestrategie. Op basis van deze analyse geef ik je advies over hoe je zaken kunt verbeteren om nog meer uit Facebook Adverteren te halen.
  • Facebook Adverteren uitbesteden
    Wil jij jouw tijd het liefst niet besteden aan Facebook Adverteren? Dat begrijp ik! Want dit is waarschijnlijk niet jouw vakgebied. Geef nu het adverteren uit handen aan mij en mijn team en wij zorgen ervoor dat er campagnes lopen, deze geoptimaliseerd worden en wij denken mee over de advertentiestrategie.

CONTACT

Wil je ergens meer over weten of heb je een vraag? Vul het contactformulier in en ik reageer op werkdagen binnen 24 uur.