Facebookadvertenties

Adverteren op Facebook is de perfecte manier om jouw doelgroep te bereiken. Je kunt zelf instellen wie je doelgroep is en dus bepalen wie jouw advertentie te zien krijgen. Maar er zijn ook ontzettend veel functies en mogelijkheden binnen Facebookadverteren. Daarnaast vernieuwt Facebook constant en veranderen dus ook bepaalde functies en instellingen.

Maar wat als je hier nu niet voldoende tijd of kennis voor hebt?

Facebookadvertenties

Neem een advertentiepakket af!

Ik heb advertentiepakketten samengesteld waarbij jij kiest om één, drie of zes advertenties af te nemen. Eventuele andere aantallen zijn ook mogelijk en is altijd bespreekbaar. Uiteraard zijn er een aantal zaken die ik van jou nodig heb, maar wat ook belangrijk is: wat zit er bij deze pakketten inbegrepen?

 • Het maken van één of meerdere doelgroepen n.a.v. de gegevens die jij aanlevert omtrent jouw doelgroep
 • Het maken van de Facebookadvertentie(s) en elke Facebookadvertentie bevat: – 1 campagne- 2 advertentiesets – 2 advertenties per advertentieset, dus 4 in totaal (indien je 2 afbeeldingen en 2 teksten aanlevert)
 • Een X aantal controlemomenten waarop ik de advertentie bijstel indien nodig. Het aantal controlemomenten is afhankelijk van de looptijd van de advertentie.
 • Een overzicht van de statistieken en resultaten na afloop

Extra’s!

Buiten het standaardpakket om is het ook mogelijk om nog enkele extra’s toe te voegen. Je kunt o.a. kiezen uit:

 • Het samenstellen van jouw doelgroep
  – Ik ga n.a.v. jouw Facebookstatistieken en, indien beschikbaar, je websitestatistieken en stel aan de hand daarvan drie doelgroepen samen
  – We hebben een Skypegesprek van 15 à 30 minuten om te sparren over jouw bedrijf en jouw klanten. Deze informatie neem ik mee voor het completeren van de doelgroepen.
 • Afbeeldingen vormgeven
  Facebook hanteert specifieke formaten voor afbeeldingen voor Facebookadvertenties. Ik kan de afbeelding(en) die jij aanlevert in het juiste formaat zetten zodat ze geschikt zijn voor Facebookadvertenties.
 • Facebookpixel op WordPresswebsites plaatsen
  Heb jij je Facebookpixel nog niet op je website staan? Dan kan ik dat ook voor jou in orde maken indien jij een WordPress website hebt.

Er zijn nog veel meer mogelijkheden, denk aan bijv: advies over strategie van social media posts i.c.m. Facebookadvertenties, advies omtrent copywriting, teksten schrijven voor jouw advertentie, etc. Staat er iets niet bij dat jij wel graag zou willen toevoegen aan het advertentiepakket? Laat het vooral weten!