Insta workshop

HERKEN JE DIT?

Jij hebt een Instagram-profiel, maar daar is ook alles mee gezegd. Je hebt geen idee welke mogelijkheden Instagram allemaal biedt. Veel verder dan een foto en/of een Story plaatsen kom je niet. Er zit niet echt een strategie achter en resultaat? Hoe meet je dat?

HOE FIJN ZOU HET ZIJN ALS JIJ

Niet alleen weet hoe de techniek van Instagram in elkaar zit, maar dat jij ook weet hoe jij Instagram als effectieve marketingtool kan inzetten? Niet alleen voor de leuk, want dat is Instagram ook als je er eenmaal écht mee aan de slag gaat. Maar ook om meer volgers en meer klanten te krijgen.

Daar is dus een strategie voor nodig. Een strategie waar jij je aan houdt. Klinkt heftig, niet? Valt wel mee. Want we gaan het zo opzetten dat jij het met plezier doet én jezelf blijft.

Workshop op maat

Weet je wat het mooie is? Al mijn workshops worden op maat gemaakt en op jou afgestemd. Drie dingen zijn altijd hetzelfde:

 1. De kwaliteit
 2. Het hoge doe-gehalte
 3. De uitkomst: een strategie waarmee jij of jouw klanten meer klanten aantrekken via Instagram

Ik kwam bij Marlou op aanraden van mijn businesscoach. Ik had me niet heel erg verdiept in welke inhoud de workshop zou hebben en was aangenaam verrast dat deze precies aansloot op waar ik nu sta. Ik was op zoek naar lijn en strategie, gecombineerd met het leren van een aantal functionaliteiten die ik nog niet kende. Het was voor mij precies genoeg, zodat ik me verder kan ontwikkelen in het neerzetten van een goed instagram-account. Eentje waarin ik ook nog heel erg mezelf kan blijven. Marlou weet waar ze over praat en is niet te bang om tegen heilige huisjes aan te schoppen. Daar hou ik enorm van.

Madelon Rijkers – Help in Progress
Madelon Rijkers – Help in Progress

Ik was met Marlou in contact gekomen omdat ik nog beter zichtbaar wilde zijn op Instagram en Instagram beter wilde beheersen. De workshop was erg goed. Sowieso is Marlou een erg prettige vrouw, die gelooft in Instagram en hier alles van af weet. Na de workshop ben ik weer  tevreden naar huis gegaan en een hoop kennis en een Instagram strategie rijker.

Monique Bastinck
Monique Bastinck

WAT KRIJG JE

We starten met een intakegesprek van 15 minuten waarin ik er vooral achter wil komen wie jij bent, wat je doet, wie jouw ideale klant is, waarom je jouw bedrijf bent gestart en wat jouw vragen, wensen en doelen zijn.

Vervolgens ga ik een uitgebreide analyse van jouw huidige Instagramprofiel maken. Die bespreken we tijdens de Instagram Workshop die ik voor jou op maat maak. Niemand is hetzelfde, dus kan ook geen één workshop hetzelfde zijn.

Tijdens de workshop krijg je natuurlijk koffie/thee en wat lekkers. Alles om de energie hoog te houden en stappen te zetten die dag.

Na de workshop krijg je ook toegang tot mijn besloten Facebookgroep waar jij al jouw vragen kan stellen.

Locatie: Sevenum
Duur: 3 uur (uitbreiding naar 4 uur mogelijk)
Kosten: €325,- (excl. btw)

In de bonus

Ik hou van gratis dingen. Bonussen. Extraatjes. Wordt (bijna) elke Nederlander blij van toch?
Daarom krijg jij bij deze workshop:

 • Een contentkalender die je kan vullen met jouw content
 • Een statistiekenbestand om jouw strategie te blijven optimaliseren
 • Mijn e-book excl. voor deelnemers aan de workshop: in 9 stappen naar een perfecte Instagram strategie

GA VOOR VIP!

Ja, ja. Je kunt ook gaan voor de VIP-behandeling. Dan mag je na de workshop nog  3 Instagram consults inplannen. Elk consult duurt 45 minuten. Normaal gesproken kosten 3 consults €170,- (excl. btw), maar omdat jij een workshop bij mij hebt gevolgd, kan jij ze inplannen voor €130,- (excl. btw). Deze consults blijven een jaar geldig na aankoop. Beetje druk is goed toch?

Wil je hier gebruik van maken, dan kan je dat tijdens het intakegesprek aangeven.

IK WIL NOG IETS WETEN OVER…

 • DE MOGELIJKHEID VOOR EEN ANDERE LOCATIE
  Het is mogelijk om de Instagram workshop op een andere locatie te volgen. Binnen een straal van 20 km reken ik geen reiskosten, daarna reken ik €0,25 per kilometer. Eventuele drankjes/hapjes die genuttigd worden op de locatie zijn voor eigen rekening en zitten niet inbegrepen in de prijs.
 • GROEPSWORKSHOPS
  Ken jij meer mensen die een Instagram workshop willen volgen en wil je dus als groep komen of op een locatie afspreken? Neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden. Ik kan dan namelijk ook een leuke groepskorting aanbieden!
 • DE BETAALTERMIJN
  De factuur wordt altijd na de workshop verstuurd, maar dient in één keer betaald te worden, binnen een week na de workshop. Het is helaas niet mogelijk om in termijnen te betalen. Bij groepsworkshops wordt er gevraagd om een aanbetaling van 1/3 van het bedrag.
 • HET UITBREIDEN VAN DE WORKSHOP NAAR 4 UUR
  Het is mogelijk om de workshop uit te breiden naar een 4 uur durende workshop. De kosten bedragen dan €375,- (excl. btw). Wil je een workshop van 4 uur met een groep? Neem dan contact op aangezien er dan een andere prijs wordt gerekend.
 • HOE VERDER NA DE WORKSHOP?
  Na de workshop is het vooral belangrijk om in de actiestand te gaan. Heb je nog vragen na de workshop, dan kan je die altijd stellen in de besloten Facebookgroep. Het is ook mogelijk om je workshop achteraf nog uit te breiden naar een VIP-pakket waarbij je 3 Instagram consults krijgt voor €130,- (excl. btw) i.p.v. €170,- (excl. btw)

INSTAGRAM @marlou.minten

CONTACT

Wil je ergens meer over weten of heb je een vraag? Vul het contactformulier in en ik reageer op werkdagen binnen 24 uur.