Klanten vertellen…

Marlou is een topper! In mijn bedrijf is Marlou de Facebookspecialist. Ze beheert de advertenties op Facebook, maakt de statistieken, stuurt diegene aan die de Facebookposts maakt en geeft strategisch advies over de totale contentmarketing via e-mail en social media. Het mooiste daarin vind ik dat Marlou mij motiveert mij te laten zijn wie ik ben, zowel op social media als in e-mailmarketing en mij daarover mooie adviezen en tips geeft. #marlouisdebeste

Angélique Piternella

Strategisch Adviseur Virtueel Leiderschap, Team mastery

Enthousiast, accuraat en aan een half woord genoeg, dat zijn de kernwoorden die bij Marlou passen. Geen idee te gek, ze denkt graag met je mee en zoekt alles uit. Voor mij een must, want het nut van delegeren zit ‘m toch in het feit dat ik mij dan kan concentreren op andere zaken. Ik kan gerust social mediataken bij haar neerleggen, ik weet dat het goed komt. Met dat vertrouwen ben ik alweer bezig om nieuwe plannen te ontwikkelen.

Annemieke van Waterschoot

Social Media Professional, Spiegelei Communicatie

Marlou is één van de virtual professionals uit het Pro-VA team. Marlou voert voor mijn klanten o.a. de Facebookcampagnes uit, want dit is echt een vak apart. Het is voor onze klanten belangrijk dat zo’n campagne goed wordt opgemaakt en resultaat oplevert. Ik koos voor Marlou omdat zij gestructureerd, rustig, doortastend en een fijn persoon is om mee samen te werken. Daarnaast is ze ook bekend met e-mailmarketing, dat naast social media ondenkbaar is bij je online bedrijfsvoering. Ik kan Marlou dan ook van harte aanbevelen.

Irene Put

Virtueel Business Manager, Pro-VA

Ik zocht een VA gericht op online marketing en Marlou had aan een paar woorden genoeg om te begrijpen wat er gebeuren moest. Ze kwam professioneel en doortastend over. Dit is ook wel gebleken de afgelopen maanden. Met minimale instructie ging ze pro-actief aan de slag en dacht goed mee. Zoek je een gelijkwaardige sparringpartner op het gebied van Online Marketing en alles wat daarbij komt kijken – social media, sales funnel, e-books, diverse soorten content, etc. – dan zit je bij Marlou goed. Aandachtspunt is wel dat je jouw eigen geluid moet bewaken, maar dit moet bij elke VA en Marlou is zich hier ook van bewust. Ze gaat hier dan ook adequaat mee om.

Sander Goethals

Oprichter en Managing Director, Coachgezocht.nu

Marlou ondersteunt mij o.a. bij mijn social media, bij het plaatsen van mijn blogs en bij mijn online database Tools for You. Voorheen was ik veel tijd kwijt met mijn social media. Nu is zelfs de contentplanning voor 2018 al voor een groot gedeelte klaar!

Ook liep ik tegen het probleem aan dat ik niet continue nieuwe video’s in de database kon plaatsen. Dit was erg frustrerend. Door Marlou hiervoor in te zetten, creëer ik meer tijd voor mijn core business. Tevens komt er ook maandelijks, nieuwe, waardevolle informatie in de database. Hierdoor blijven mijn klanten ook tevreden.

Marlou komt afspraken na, haalt afgesproken deadlines en is pro-actief. Ze komt vaak uit zichzelf met nieuwe ideeën voor mijn onderneming. Dat is enorm waardevol! Een ander pluspunt is dat Marlou zich continue blijft ontwikkelen. Ze volgt regelmatig trainingen en is op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Een aanwinst in het team!

Kim Minten

Virtueel Manager, Kim Minten