Marketing Strategie PLAN

Haal meer uit jouw marketing

Neem nu contact op voor meer informatie over het laten opstellen van een marketing strategie plan.

Voordelen van het marketing strategie plan

Een expert kijkt met je mee

Op basis van mijn marketingkennis, jarenlange ervaring, jouw cijfers en doelen, weet ik precies wat jij kunt doen om je resultaten te verbeteren.

Meer klanten en omzet

Het marketing strategie plan zorgt ervoor dat je een concreet plan hebt waarmee je meer leads, klanten en omzet realiseert.

Vragen stellen

Nadat ik het marketing strategie plan heb toegestuurd, kun je al jouw vragen stellen in een Zoom-sessie van 30-60 minuten.

Informatie over het marketing strategie plan

Het marketing strategie plan wordt altijd op maat gemaakt. We beslissen van tevoren welke onderdelen erin terug moeten komen en het wordt volledig gericht op jouw bedrijf.

Denk aan onderdelen zoals je website, diverse social media kanalen, e-mailmarketing en advertenties op social media en Google. Ook denk ik altijd mee over bepaalde kansen binnen je bedrijf qua marketingacties en offline marketing, maar ook qua aanbod.

Het marketing strategie plan bevat concrete adviezen, tips en acties zodat jij er doelgericht mee aan de slag kan gaan of het kunt uitbesteden aan je huidige team of mijn team. In een persoonlijk gesprek krijg je de mogelijkheid om vragen te stellen.

 

Is het marketing strategie plan iets voor jou?

Wanneer jij er klaar voor bent om jouw online marketing onder de loep te laten nemen en te verbeteren, dan is het marketing strategie plan iets voor jou. Er zijn altijd optimalisatieslagen mogelijk, ongeacht of je een startende of ervaren ondernemer bent.

Doe je op dit moment al aan marketing? Dan baseer ik het plan op basis van resultaten uit bijvoorbeeld Facebook campagnes en statistieken vanuit jouw
e-mailmarketing programma en Google Analytics.

Je krijgt een uitgebreid strategie plan met daarin concrete actiepunten voor jou of je team. Een andere mogelijkheid is om de uitvoering door mij en mijn team te laten doen. 

Hey! Ik ben Marlou

 

Na een aantal jaren steeds voor één bedrijf gewerkt te hebben, besloot ik om mijn eigen bedrijf te starten. Mijn missie is om zoveel mogelijk ondernemers te helpen om zichtbaar te worden, zijn en blijven op een manier die bij hen past zodat ze meer leads, klanten en omzet krijgen.

Mijn hoofd staat nooit stil en ik loop over van de creatieve ideeën voor diverse soorten bedrijven. Het marketing strategie plan bood ik al aan voor bestaande klanten. Ik vind het echt tof om hiermee bezig te zijn en ga helemaal ‘aan’ van de resultaten die het oplevert bij mijn klanten. Daarom wil ik nu iedereen de mogelijkheid geven om dit aan te vragen.

Door het opzetten, uitvoeren en optimaliseren van mijn marketing strategie  kon ik na 1 jaar ondernemerschap mijn eigen ‘grote-mensen-huis’ kopen.
Die financiële vrijheid gun ik iedereen!

 

marketing advies schrijven voor ondernemers

Wat klanten over mij zeggen

Veelgestelde vragen

De kosten zijn per plan verschillend aangezien het echt op maat gemaakt wordt. Kies je voor slechts één onderdeel zoals bijvoorbeeld social media marketing, dan vallen de kosten lager uit dan wanneer je kiest voor alle onderdelen.

Dit is afhankelijk van jouw wensen. De onderwerpen die ik er o.a. in kan opnemen: website (SEO), social media, e-mailmarketing en adverteren op social media.

Ik probeer het altijd zo snel mogelijk voor je op te stellen. Over het algemeen kan het marketing strategie plan binnen 2-4 weken na ons eerste kennismakingsgesprek worden opgeleverd.

Zeker! Ik beschrijf zo duidelijk mogelijk wat er moet gebeuren. Mocht je iets niet helemaal snappen? Dan laat ik het tijdens ons Zoom-overleg zien door mijn scherm te delen. Je ontvangt hier ook de opname van.

Normaal gesproken duurt het overleg altijd 30-60 minuten. Wil je graag een extra gesprek inplannen? Dan is dat mogelijk voor een meerprijs van €75 (excl. btw) per uur. 

Ja! Wil je de acties die benoemd worden in het marketing strategie plan liever niet zelf uitvoeren, maar door mij en mijn team laten doen, dan kan dat. Hier wordt een nieuwe offerte voor opgesteld.

Gratis stappenplan

Zet jouw Instagram strategie op of optimaliseer jouw huidige strategie met 9 praktische stappen & tips en krijg meer klanten en omzet.