Marketing Strategie Advies

Haal meer uit jouw marketing

Neem nu contact op voor meer informatie over het opstellen van een marketing strategie advies.

Voordelen van het marketing strategie advies

Een expert kijkt met je mee

Op basis van mijn marketingkennis en jarenlange ervaring weet ik precies wat jij kunt doen om je resultaten te verbeteren.

Meer klanten en omzet

Het marketing strategie advies zorgt ervoor dat jouw marketing geoptimaliseerd wordt en je meer klanten en omzet kunt realiseren.

Je kunt al je vragen stellen

Nadat ik het marketing strategie advies heb opgesteld, kun je al jouw vragen stellen in een Zoom-sessie van 30 minuten.

Informatie over het marketing strategie advies

Het marketing strategie advies wordt altijd op maat gemaakt. Dat wil zeggen dat ik samen met jou kijk naar de gebieden waar jij advies over wilt krijgen.

Dit kan een combinatie zijn van de volgende onderwerpen: social media marketing, adverteren en e-mailmarketing. Bij alle voorgaande onderwerpen kijk ik ook naar eventuele landingspagina’s en bedankpagina’s

Het marketing strategie advies bevat concrete adviezen, tips en acties zodat jij hier doelgericht mee aan de slag kunt gaan. In een persoonlijk gesprek licht ik het advies verder toe en krijg je de mogelijkheid om vragen te stellen.

Is het marketing strategie advies iets voor jou?

Wanneer jij er klaar voor bent om jouw marketing onder de loep te nemen, dan is het marketing strategie advies iets voor jou. Het maakt niet uit of je een startende of ervaren ondernemer bent, er zijn altijd optimalisatieslagen te maken. 

Doe je op dit moment al aan marketing? Dan baseer ik het advies op basis van resultaten uit bijvoorbeeld Facebook campagnes en statistieken vanuit jouw
e-mailmarketing programma. 

Wanneer je nog niet bezig bent met marketing, dan baseer ik mijn advies op een gedegen onderzoek met betrekking tot jouw bedrijf en doelgroep. 

Je krijgt een uitgebreid strategie advies met daarin concrete actiepunten. Geen tijd dus om achterover te leunen wanneer je echt voor resultaat wilt gaan šŸ˜‰ 

Hey! Ik ben Marlou

Na een aantal jaren steeds voor Ć©Ć©n bedrijf gewerkt te hebben, besloot ik om mijn eigen bedrijf te starten. Mijn missie is om zoveel mogelijk ondernemers te helpen om zichtbaar te worden, zijn en blijven op een manier die bij hen past. Alleen dan kun je als ondernemer meer klanten en omzet realiseren.

Mijn hoofd staat nooit stil en ik loop over van de creatieve ideeĆ«n voor diverse soorten bedrijven. Het marketing strategie advies bood ik al aan voor bestaande klanten. Ik vind het echt tof om hiermee bezig te zijn en ga helemaal ‘aan’ van de resultaten die het oplevert bij mijn klanten. Daarom wil ik nu iedereen de mogelijkheid geven om dit aan te vragen.

Door het opzetten, uitvoeren en optimaliseren van mijn marketing strategie  kon ik na 1 jaar ondernemerschap mijn eigen ‘grote-mensen-huis’ kopen.
En die financiƫle vrijheid gun ik iedereen!


marketing advies schrijven voor ondernemers

Wat klanten over mij zeggen

Veelgestelde vragen

De kosten zijn per advies verschillend aangezien het echt op maat gemaakt wordt. Kies je voor slechts Ć©Ć©n onderdeel zoals bijvoorbeeld social media marketing, dan vallen de kosten lager uit dan wanneer je kiest voor social media marketing en e-mailmarketing.

Dit is afhankelijk van jouw wensen. De onderwerpen waar ik een strategie advies over kan schrijven zijn: social media, e-mailmarketing en adverteren op social media.

Ik probeer het altijd zo snel mogelijk voor je op te stellen. Wanneer mijn agenda het toelaat en ik geen vakantie heb gepland op dat moment, dan probeer ik het altijd binnen 2 Ć  3 weken aan te leveren.

Zeker! Ik beschrijf zo duidelijk mogelijk wat er moet gebeuren. Mocht je iets niet helemaal snappen? Dan laat ik het tijdens ons Zoom-overleg zien door mijn scherm te delen. Je ontvangt hier ook de opname van.

Normaal gesproken duurt het overleg 30 minuten, maar dit kun je ook uitbreiden naar een uur of je kunt nog een extra sessie inplannen.

Ja! Wil je de acties die benoemd worden in het marketing strategie advies liever niet zelf uitvoeren, maar door mij laten doen, dan kan dat. Hier wordt een nieuwe offerte voor opgesteld.

Ja, ook ik maak gebruik van cookies!

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen

Gratis stappenplan

Zet jouw Instagram strategie op of optimaliseer jouw huidige strategie met 9 praktische stappen & tips en krijg meer klanten en omzet.