Online Marketing Workshop

Onderwerp:

Social media marketing

Onderwerp:

Adverteren op Facebook of Instagram

Onderwerp:

E-mailmarketing Mailblue/Active Campaign

Op maat gemaakte online marketing workshop

Als ondernemer kun je niet meer zonder online marketing. De wereld van social media, adverteren en
e-mailmarketing kan best overweldigend overkomen. En hoe weet je nu of wat je doet ook daadwerkelijk resultaat oplevert?

Mijn online marketing workshop wordt altijd op maat gemaakt op basis van het kennismakingsgesprek waarin we bespreken wat jouw vragen, wensen en behoeften zijn. We gaan tijdens de online marketing workshop 3 uur lang inzoomen op online marketing voor jouw bedrijf. Je hoeft niet alleen naar mij te luisteren, want we gaan actief aan de slag.

Maandelijks heb ik plek voor maximaal 2 workshops.

*Het kennismakingsgesprek is gratis en je zit nergens aan vast.

Je wilt jouw online marketing graag zelf doen, maar...

Je weet niet precies hoe alles werkt, waar je moet op letten en hoe je er het meeste resultaat uit haalt. Deze marketing workshop is geschikt voor jou wanneer jij:

Marketing naar een hoger level tillen
Tijd om jouw marketing naar een hoger level te tillen
Resultaten behalen maakt marketing een stuk leuker!

Meer omzet en klanten met de juiste marketing

Wanneer je marketing op een goede manier inzet voor jouw bedrijf, dan is een logisch gevolg dat je meer omzet en klanten krijgt, maar dat zijn niet de enige voordelen.

"If your business is not on the internet, then your business will be out of business"

- Bill Gates, Microsoft Founder

Het resultaat van de workshop

na 3 uur knallen!

Tijdens de online marketing workshop ga ik niet alleen maar praten, maar gaan we vooral ook direct aan de slag. Na deze workshop:

Tijdens de online marketing workshop gaan we direct actief aan de slag!

Online Marketing Workshop

praktische informatie

500 euro (excl. btw)

Van 09.00 - 12.00
of van 13.00 tot 16.00

Online of op locatie in Sevenum

Voorbeeldprogramma

09.00 – 09.30                                   Uitleg over Facebook/Instagram

09.30 –  10.30                                   Basisbeginselen adverteren                                                                      (uitleg + uitvoering)

10.30 – 11.30                                    Facebookcampagne opzetten

11.30 – 12.00                                    Rapportage adverteren instellen

Het programma van de op maat gemaakte workshop ziet er altijd anders uit. De workshop wordt speciaal gemaakt voor jou en jouw bedrijf. 

Het programma deel ik na ons kennismakingsgesprek met jou. Daarnaast geef ik ook aan wat jij moet voorbereiden voor de dag van de workshop.

Na afloop krijg je, afhankelijk van de onderwerpen, bonussen en indien de workshop online is, wordt de opname toegestuurd.

Behaal het beste resultaat 1-op-1

Ik geef al 3 jaar lang workshops op het gebied van social media marketing, adverteren en e-mailmarketing. Dit doe ik zowel 1-op-1 als in groepen van maximaal 8 personen.

Toch merk ik dat het beste resultaat wordt behaald uit de 1-op-1 workshops omdat dan de volledige aandacht bij jou en je bedrijf ligt. Daar ligt dus met name mijn focus op. Ik ben ontzettend resultaatgericht en hoor ook graag na de workshop nog hoe het met je gaat en welke resultaten je weet te behalen.

Marlou Minten

testimonials

Veelgestelde vragen

Deze workshop is geschikt voor ondernemers die serieus aan de slag willen gaan met hun online marketing zodat ze meer klanten krijgen en hun omzet verhogen. Je krijgt niet alleen heel veel informatie, maar we gaan ook direct aan de slag. Het is dus zeker niet voor ondernemers die achterover willen leunen, want ook na de workshop is het belangrijk dat online marketing een onderdeel wordt van jouw wekelijkse taken.

Het kennismakingsgesprek voor de workshop is gratis. Besluit je na het gesprek om toch geen workshop te boeken, dan is dat ook geen enkel probleem! 

De workshop is online of bij mij thuis. Op die manier is er zo min mogelijk afleiding en kunnen we echt gefocust aan de slag gaan. Wil je de workshop toch liever op een andere locatie volgen, dan kan dat in overleg! Binnen een straal van 20km reken ik geen reiskosten, daarna reken ik €0,25 per kilometer. Eventuele kosten voor de externe locatie en hapjes/drankjes die genuttigd worden, zijn voor eigen rekening en zitten niet inbegrepen bij de prijs. 

De workshop kan ook in groepsverband gegeven worden tot maximaal 8 personen. Dus ken je meer mensen die baat hebben bij een online marketing workshop, neem dan vooral contact met mij op om de mogelijkheden en kosten te bespreken. Het is wel belangrijk dat iedereen ongeveer op hetzelfde niveau zit. Is dat niet het geval? Dan raad ik toch aan om de workshop 1-op-1 te boeken of met diegene die op hetzelfde niveau zitten als jij.

Tijdens het kennismakingsgesprek gaan we samen kijken waar jouw wensen en behoeften liggen. Op basis daarvan maak ik  een inschatting van de tijdsduur. Mocht dit meer dan 3 uur zijn, dan geef ik twee opties, namelijk: het uitbreiden van de workshop naar 4 uur met aangepaste prijs of het weglaten van één van de onderwerpen zodat de workshop maximaal 3 uur duurt.

De workshop wordt vooraf gefactureerd en dient in één keer betaald te worden, behalve wanneer dit anders afgesproken is.

Wanneer je alleen de workshop boekt, zit er geen extra begeleiding bij. Je kunt er wel voor kiezen om de workshop voor- of achteraf uit te breiden met 3 consults van 1 uur voor een totaalbedrag van €195 (excl. btw). 

Heb je nog een andere vraag?

Laat een berichtje achter. Je krijgt op werkdagen binnen 24 uur een reactie!

Gratis stappenplan

Zet jouw Instagram strategie op of optimaliseer jouw huidige strategie met 9 praktische stappen & tips en krijg meer klanten en omzet.