Waar ben je dan?

IK ZIE JE NIET

Je steekt veel tijd in je online marketing, maar toch weet nog niet iedereen jou te vinden en loop je omzet mis. Waar dat aan ligt? Je hebt geen idee. Je plaatst toch vaak genoeg iets op social media? Stuurt zo nu en dan een e-mail en je website staat online?

Nog even en ik kap ermee

DAT IS WAT JIJ NU DENKT.

Elke vrije minuut ben je namelijk bezig met het verzinnen van posts, content voor je nieuwsbrief en andere manieren om jouw potentiële klanten te bereiken.

Inmiddels zit je met je handen in het haar en associeer je online marketing met frustratie. Niet alleen omdat het teveel tijd kost, maar ook omdat je geen idee hebt of wat je doet wel werkt. Maar ook omdat je die tijd ook kon besteden aan het ontwikkelen van nieuwe ideeën, aan klanten en aan jouw bedrijfsgroei.

Het logische gevolg van teveel frustratie en het niet zien van resultaat: je kapt er binnenkort mee. En dan…

  • Worden er nauwelijks tot geen berichten meer op social media geplaatst
  • Ligt je e-maillijst te verstoffen
  • Verdwijn je langzaam van de radar van potentiële klanten
  • Het ergste van allemaal: stagneert of daalt je omzet

BEN JE EEN DOORZETTER?

Dan kap je er natuurlijk niet mee en schrijf je jezelf alvast in voor online marketing tips en adviezen.

Als ik later groot ben

Dan ben je blij dat je de online marketing aan iemand anders hebt overgedragen of dat je jezelf er meer in verdiept hebt. Want het is en blijft een vak apart.

Wil jij dus groeien? En ook echt groot worden?
Dan is het tijd voor actie!

Ik leer jou op eigen benen staan of neem je mee aan de hand.
Jij mag kiezen. Lees vooral eerst mijn gebruiksaanwijzing.

Mijn team

Robin van Leeuwen

Robin van Leeuwen is expert op het gebied van adverteren op diverse kanalen zoals Facebook, Instagram, Google en LinkedIn. Zij gaat zich ook nog specialiseren in Pinterest adverteren. Samen zetten wij een strategie voor jou op en Robin regelt daarnaast ook de uitvoering en monitoring van advertenties.

Iris Dorrestein

Iris Dorrestein is een echte professional in design! Zij heeft onder andere mijn e-book vormgegeven en zorgt ervoor dat mijn Instagramfeed er top uitziet. Ook jou kan ze helpen om jouw vormgeving echt te laten aansluiten bij jouw huisstijl.

AUTHENTIEK, ENERGIEK, SNEL, AMBITIEUS, EEN TIKKELTJE EIGENWIJS EN AAN HET AFKICKEN VAN MULTITASKEN.

Mijn gebruiksaanwijzing

Dit betekent dus dat jij tegen eerlijke feedback moet kunnen en dit ook aan mij durft te geven. Maar ook dat je niet direct een grote fan bent van stille muurbloempjes en het juist fijn vindt wanneer mensen wat leven in de brouwerij brengen.

Misschien nog wel het allerbelangrijkste: ik werk met tijdsblokken waarin ik met volledige focus en aandacht voor jou, iemand anders of mijzelf aan het werk ben. Ik ben dus niet 24/7 bereikbaar. Moet jij ook niet willen zijn.

Voor de liefhebbers:
Ik ben een rasechte Limburger, al wordt mijn accent vaak verward met het Brabants. Vanaf 2017 ben ik ondernemer en sinds 2018 trotse eigenaar van een echt ‘grotemensenhuis’ in Sevenum. In mijn vrije tijd ben ik te vinden bij vrienden, familie, met mijn neus in de boeken of in de sportschool. Maar wees niet bang. Ik eet nog steeds pizza, ben een echte kaasliefhebber en hou van speciaalbier. Dus #fitgirl mag ik officieel nog niet gebruiken.

AANMELDEN INSPIRATIEMAIL

INSTAGRAM @marlou.minten

CONTACT

Wil je ergens meer over weten of heb je een vraag? Vul het contactformulier in en ik reageer op werkdagen binnen 24 uur.