Wil jij jouw online marketing verbeteren?

Dan ben je hier op de juiste plek! Ik ben Marlou en samen met mijn team, help ik je 
hier graag mee!

Mijn eerste klant kreeg ik via een gastblog

4 jaar geleden besloot ik om mijn vaste contract op te zeggen en fulltime te gaan ondernemen. En dat terwijl ik net een hypotheek had afgesloten voor mijn eerste koopappartement…
 

De reden? 
Ik merkte dat ik mij bij elk bedrijf na 1 à 2 jaar ging vervelen. Ik werd niet voldoende uitgedaagd en moest naast online marketing taken ook andere taken op mij nemen zoals klantenservice en sales. Daarnaast wilde ik mijn kennis en ervaring inzetten voor meerdere bedrijven.

Nog een andere belangrijke reden voor mij was de vrijheid. Ik denk dat bijna elke ondernemer vrijheid als één van de redenen geeft waarom hij of zij ondernemer is geworden. Bij mij ging en gaat het nog steeds vooral om de vrijheid om mijn eigen werktijden te bepalen. Ik ben een vroege vogel en bij de meeste bedrijven waarderen ze het niet echt wanneer je om half 7 ’s ochtends al voor de deur van het kantoor staat 😉 

Klanten krijgen door online zichtbaar te zijn
Ik had twee doelen toen ik besloot om ondernemer te worden: alles klaar hebben staan voor mijn bedrijf en in de eerste twee maanden voldoende klanten hebben om rond te komen. In september 2017 begon mijn fulltime ondernemersavontuur en in april begon ik al met het werken aan mijn online zichtbaarheid. Ik was actief op Facebook en LinkedIn en daarnaast schreef ik meerdere gastblogs. Via de gastblogs kreeg ik mijn eerste klant al voordat ik ingeschreven stond bij de KvK en binnen anderhalve maand kon ik geen nieuwe klanten meer aannemen

Online zichtbaar op een manier die bij jou past

Toen ik net begon als ondernemer focuste ik mij vooral op de uitvoerende kant van online marketing. Al snel ontdekte ik dat een goede marketingstrategie bij veel ondernemers ontbrak. Daardoor bleef resultaat vaak achter of was het niet duidelijk of en welk resultaat er werd behaald. 

Vervolgens ben ik mij meer gaan richten op het analyseren en opzetten van online marketingstrategieën en wordt de uitvoering steeds meer door mijn team gedaan. 

Ook merkte ik dat er een groep ondernemers was en is, die het graag zelf willen leren, maar niet in groepsverband. Daar bied ik 1-op-1 workshops voor aan of mijn online training over Facebook adverteren.

Mijn team

Elena Malagrida

Elena is een contentcreator met oog voor tekst én beeld. Zij is een expert in het vertalen van jouw verhaal naar social media content, mailteksten en websiteteksten. Ook de vormgeving en het inplannen van de berichten neemt zij op zich.

Robin van Leeuwen

Robin is expert op het gebied van adverteren op Facebook, Instagram, Google, LinkedIn en binnenkort ook Pinterest. Robin en ik denken samen na over de strategie en zij voert het uit en blijft de advertenties monitoren en optimaliseren.

Lieke Kuijper

Lieke is een kneitergoede grafisch vormgever die ervoor zorgt dat zowel online als offline jouw uitstraling aansluit bij jou en je bedrijf. Denk aan o.a. social media berichten, advertenties, e-books, magazines, flyers, visitekaartjes, boeken, brochures etc. You name it & Lieke ontwerpt het!

Simone Weert

Simone weet alles van online tools en de koppeling met andere systemen. Efficiëntie en overzicht zijn daarbij sleutelwoorden. Van een e-mailmarketingfunnel inrichten tot een landingspagina maken en zorgen dat alles aan elkaar gekoppeld wordt, Simone die regelt het!

Wat anderen over Marlou zeggen...

Marlou ondersteund OVA.nl met strategische coachingsessies met klanten, het organiseren van workshops, bouwen van funnels & geven van groepscoaching. Ik zie Marlou als rechterhand in de business. Met haar hulp kon OVA.nl afgelopen jaar flink doorgroeien en behaalden we records in termen van klanttevredenheid en omzet!

Youri Meuleman
Youri-Meuleman
Ik heb nog nooit zoveel informatie en kennis terug gekregen voor een investering als deze! Marlou heeft super veel geduld en legt alles tot in de puntjes uit. Daarna stond mijn Facebookcampagne en funnel klaar en kon ik zonder stress mijn website lanceren.
Daniëlle Carati
Food Health & Awareness Coach
Marlou begrijpt al snel wat je als klant wilt. Ze denkt graag mee en is niet bang om haar mening te uiten. Voor mijn online programma heeft ze een Instagram masterclass gegeven en ze wist op energieke wijze de deelnemers veel nieuwe features te vertellen
Annemieke van Waterschoot
Annemieke van Waterschoot
Spiegelei Communicatie

Decide. Commit. Succeed.

Gratis stappenplan

Zet jouw Instagram strategie op of optimaliseer jouw huidige strategie met 9 praktische stappen & tips en krijg meer klanten en omzet.