Hi, ik ben Marlou

Voor wie?

Leuk dat je geĂ¯nteresseerd bent in mijn bedrijf! Bij een samenwerking komt meer kijken dan alleen de naam van een bedrijf en de taken die uitgevoerd worden. De klik met elkaar vind ik ontzettend belangrijk. Is die klik er? Dan levert een samenwerking nog meer op.

Ik ga voor jou aan de slag om jouw bedrijf online zichtbaar te maken en te houden. We kunnen tegenwoordig niet meer om online marketing heen en hoe fijn is het als jij dat stuk uit handen kan geven? Op die manier kun jij je focussen op je core business en zorgen we samen voor de groei van jouw bedrijf!

 

Benieuwd wat anderen over mij zeggen? Dat lees je hier.

Over mij

Ik ben Marlou Minten en woon in Sevenum, eindelijk in een huis met een tuin đŸ˜‰Â  Nadat ik afgestudeerd ben, heb ik zowel in Zuid Afrika als Ierland gewoond. Toen ik terug kwam in Nederland ben ik mij (nog) meer gaan richten op marketing en communicatie. In januari 2017 begon het te kriebelen. Het ondernemerschap riep en al snel besloot ik per 1 september 2017 mijn vaste contract op te zeggen en de training van Petra Fehring te volgen: binnen 10 weken een lopend vp bedrijf. Hier heb ik met veel trots mijn certificaat voor gehaald.

Direct bleek dat er ontzettend veel bij komt kijken als zelfstandig ondernemer. Je werkt voor opdrachtgevers, maar zorgt er ook voor dat je eigen bedrijf online zichtbaar wordt, dat de administratie wordt gedaan, dat je website up to date blijft en dat je jezelf blijft ontwikkelen. Herkenbaar?

Geef taken uit handen en groei!

Als zelfstandig ondernemer weet ik waar jij tegenaan loopt. Je hebt het ontzettend druk en kunt je daardoor misschien niet richten op de zaken waar jij je juist op wil richten. Waar je passie ligt. Ervaar hoe fijn het is om iets uit handen te geven. Jezelf te richten op de core business van je bedrijf, te doen wat je leuk vindt en waar je passie ligt. Je zult zien dat je bedrijf ontwikkelt, groeit en meer omzet oplevert!

Wil jij dit ook? Neem vrijblijvend contact met mij op!

Over mij - Marlou Minten
Over mij - Marlou Minten